BEDRIJFSRUIMTE SPUITEN

BEDRIJFSRUIMTE SPUITEN

Heeft u een bedrijfsruimte die aan een nieuw fris uiterlijk toe is? Toe aan onderhoud van muren of plafonds? N&W groep is naast traditioneel schilderwerk, ook gespecialiseerd in het stucen van muren of plafonds. Dit vakmanschap combineren we met uitzonderlijke service, uitgebreide garanties en transparante communicatie. Uw bedrijfsruimte is verzekerd van een kwaliteitsgarantie bij N&W Schilderwerken.

SCHILDERWERK

Wij zorgen voor al uw schilderwerk, zowel binnen- als buiten. Zomer of winterschilder.

LATEXSPUITEN

N&W Groep is gespecialiseerd in strakke afwerking van uw wanden en plafonds.

STUCWERK

Traditioneel stucwerk, nieuwbouw stucwerk, dunpleister, spachtelputz of spackspuiten? Wij zijn uw vakbekwame stukadoor.

LAKSPUITEN

Snel, strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig. N&W Groep is gespecialiseerd in het spuiten van uw deuren, kozijnen, trappen en plinten.

OVER BEDRIJFSRUIMTE SPUITEN

VOORDELIG TARIEF

Bij ons betaal je voor spuitwerk slechts € 6,- per m2 en daarmee is spuitwerk in de meeste gevallen erg voordelig vergeleken met traditionele manieren van sauzen. Bedrijfsruimte spuiten is daarnaast vele malen sneller aangebracht dan traditioneel schilderwerk, waardoor het veel wordt ingezet bij spoedklussen. Heb jij een muur of plafond dat erg snel moet worden behandeld? Dan kan spuitwerk dé uitkomst zijn.

KLEUREN SPUITWERK

Latex is er in werkelijk iedere kleur te vinden, maar naast kleuren kan er ook worden gekozen voor een bepaalde glans. Iets wat met schilderwerk wat lastiger is. Door de vele mogelijkheden kan jij de ruimte helemaal naar wens maken.

KWALITEIT

Bij N&W Groep werken we enkel met de beste apparatuur. Het maakt ons werk aangenamer, en het zorgt voor een perfecte afwerking waar jij jaren van kan genieten. De producten die wij gebruiken, denk aan de latex, zijn allen milieuvriendelijk. Zo wordt er op een verantwoorde manier gewerkt aan de afwerking van huizen en bedrijfspanden

GARANTIE

Onze Bedrijfsruimte spuiters zijn vakbekwaam en leveren dag-in-dag-uit topkwaliteit. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, laat dit dan direct weten. Onze spuiters maken een afspraak om te inspecteren en bij te werken indien dit noodzakelijk is.

Ben jij er ook van overtuigd dat spuitwerk jouw woning of bedrijfspand op zal knappen? Vraag dan direct een offerte aan, wij maken het voor je in orde.

Chat openen