info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Binnen twee werkbezoeken je wanden glad!

Dat wil je! Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop. Tijd voor gladde wanden.

Wanden en plafonds af laten werken door professionals!

Heeft u een bedrijfsruimte die aan een nieuw fris uiterlijk toe is? Toe aan onderhoud van muren of plafonds? N&W groep is naast traditioneel schilderwerk, ook gespecialiseerd in het stucen van muren of plafonds. Dit vakmanschap combineren we met uitzonderlijke service, uitgebreide garanties en transparante communicatie. Uw bedrijfsruimte is verzekerd van een kwaliteitsgarantie bij N&W Schilderwerken.

Voordelen latex spuiten

✔︎ Minder tijd kwijt dan het traditionele sausen
✔︎ Een strakker eindresultaat
✔︎ Voordeliger
✔︎ Direct mogelijk na dunpleisterwerk
✔︎ Mogelijk in iedere denkbare kleur

Je wanden en plafonds voorzien van een nieuwe kleur?

Jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten

Waarom kiezen voor latex spuiten als schilderwerk?

De tijd dat schilders uren bezig waren met het verven van wanden en plafonds is wel voorbij. Door de ontwikkelingen binnen onze markt kunnen we een strakker eindresultaat opleveren in minder tijd. Daarnaast worden wanden en plafonds voorzien van een dikkere laag verf. Meer verf, hogere kwaliteit en dat alles in minder tijd. Daarom kies je voor latex spuiten en N&W Groep.

Er ontstaat een egale structuur die vele malen strakker is dan het traditionele sauswerk met rollers. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze professionals je voorzien van vakkundig advies. Zij weten welke kleuren goed zullen staan, geven advies en denken met je mee. We voorzien in complete oplossingen.

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN

OVER BEDRIJFSRUIMTE SPUITEN

VOORDELIG TARIEF

Bij ons betaal je voor spuitwerk slechts € 6,- per m2 en daarmee is spuitwerk in de meeste gevallen erg voordelig vergeleken met traditionele manieren van sauzen. Bedrijfsruimte spuiten is daarnaast vele malen sneller aangebracht dan traditioneel schilderwerk, waardoor het veel wordt ingezet bij spoedklussen. Heb jij een muur of plafond dat erg snel moet worden behandeld? Dan kan spuitwerk dé uitkomst zijn.

KLEUREN SPUITWERK

Latex is er in werkelijk iedere kleur te vinden, maar naast kleuren kan er ook worden gekozen voor een bepaalde glans. Iets wat met schilderwerk wat lastiger is. Door de vele mogelijkheden kan jij de ruimte helemaal naar wens maken.

KWALITEIT

Bij N&W Groep werken we enkel met de beste apparatuur. Het maakt ons werk aangenamer, en het zorgt voor een perfecte afwerking waar jij jaren van kan genieten. De producten die wij gebruiken, denk aan de latex, zijn allen milieuvriendelijk. Zo wordt er op een verantwoorde manier gewerkt aan de afwerking van huizen en bedrijfspanden

GARANTIE

Onze Bedrijfsruimte spuiters zijn vakbekwaam en leveren dag-in-dag-uit topkwaliteit. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, laat dit dan direct weten. Onze spuiters maken een afspraak om te inspecteren en bij te werken indien dit noodzakelijk is.

Ben jij er ook van overtuigd dat spuitwerk jouw woning of bedrijfspand op zal knappen? Vraag dan direct een offerte aan, wij maken het voor je in orde.