Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Een vernieuwe woonbeleving met latex spuitwerkzaamheden

Is het tijd voor een vernieuwde woonbeleving? De muren en plafonds van bestaande woningen voorzien we bij N&W Groep van een nieuwe kleur door latex spuitwerkzaamheden. Een snelle, strakke oplossing die een einde maakt aan het stoeien met rollers en houders. De machinale spuitmachines zorgt voor streeploze muren en zelfs plafonds, ook wanneer er structuur in de muur zit.

Het verschil tussen latex spuiten en traditioneel schilderwerk

Jarenlang was het schilderen met kwasten, rollers en houders de standaard. Schilders in witte werkkleding, verfspetters op de broek en uitgedroogde emmers. Door de ontwikkelingen in onze branche is daar een (gedeeltelijk) einde aan gekomen. Tegenwoordig is het namelijk ook mogelijk om muren, wanden en plafonds machinaal te voorzien van een nieuwe kleur.

Het grootste verschil zit ‘m in de snelheid waarmee gewerkt wordt. Door de machines is het latex spuiten een stuk sneller klaar zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Daarnaast levert het latex spuiten bij zowel nieuwbouw- als bestaande woningen altijd een streeploos eindresultaat op. Bij het verven met rollers, met name bij plafonds, is dat lastig.

De garantie op kwaliteit komt ook nog eens tegen een voordeligere prijs dan het traditionele schilderwerk. Wij zijn minder lang bezig, jullie betalen minder.

Niet iedere verbouwing of renovatie leent zich voor latex spuitwerk

Bij nieuwbouwwoningen is het latex spuiten inmiddels de standaard, voor bestaande bouw niet. Dat komt door de eisen die wij aan een ruimte stellen: deze moet helemaal leeg zijn om met spuitmachines te kunnen werken. Dat is bij bestaande bouw niet altijd mogelijk, waardoor soms uitgeweken moet worden naar traditioneel schilderwerk.

Voordelen van latex spuiten

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Woongenot begint bij het inschakelen van specialisten

Voorbeelden van doe-het-zelvers die de eigen muren, wanden en plafonds hebben geschilderd zijn er genoeg. En ondanks dat wij begrijpen dat er genoeg mooie voorbeelden zijn, het merendeel komt niet in de buurt van de kwaliteit die specialisten leveren. Kies daarom voor professionele schilders en verzeker jezelf van ultiem woongenot!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Boonstoppel
Graco
NH Hotels
Sigma

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.