Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Egaal stucwerk voor je nieuwbouwwoning

Jullie hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen jezelf er straks direct thuis voelen. Dat is ieders wens. Om dit voor elkaar te krijgen, moet de woning strak opgeleverd worden door professionals. Traditioneel stucwerk is daar een van de manieren voor. Stuken is een vak apart, iets wat je door professionals uit laat voeren.

Onze professionals zijn bekwaam, werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat jullie intrek geen vertraging oploopt. Dat zijn de ingrediënten voor succes en ultiem woongenot.

Waarom je nieuwbouw laten stuken?

Simpel gezegd: vanwege het strakke eindresultaat. Voor woongenot, zodat je blij bent om thuis te zijn na oplevering. Standaard worden nieuwbouwwoningen ‘behangklaar’ opgeleverd. Maar echt behangklaar zijn ze niet. Onze stukadoors voorzien behangklare muren daarom van een laag pleister en schuren deze vervolgens op. Alle oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en de muren en wanden kunnen voorzien worden van de door jullie gekozen kleur.

Voor het plafond werken we, vanwege het spack pleisterwerk, met andere materialen. Onze professionals zorgen ervoor dat alles er na oplevering geweldig bij staat en dat het bij elkaar past.

Garantie op glad stucwerk

Het beton van nieuwbouwwoningen ‘werkt’ altijd nog na oplevering. Daardoor ontstaan soms kleine scheurtjes bij vloeren en ramen. Onze professionals houden daar rekening mee tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en verkleinen de kans op zulke scheurtjes. Daarnaast gaan we bij N&W Groep voor zekerheid: mochten er na verloop van tijd scheurtjes ontstaan, komen onze professionals deze tegen een minimale vergoeding herstellen.

Voordelen van latex spuiten

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Strakke afwerking met latex spuitwerk

N&W Groep biedt klanten een totaaloplossing. Met alleen het stucen van je nieuwbouwwoning ben je er namelijk nog niet. Om die reden hebben we een combinatiepakket dunpleister + latex spuiten opgezet. Dunpleister is een alternatief voor traditioneel stucwerk en wordt uitsluitend gebruikt bij nieuwbouwwoningen. Sneller, voordeliger en het eindresultaat is niet van traditioneel stucwerk te onderscheiden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Sigma
NH Hotels
Boonstoppel
Graco

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.