Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Lak spuiten van onderdelen: de perfecte afwerking van nieuwbouwwoningen

Niet alleen de muren, wanden en plafonds moeten er goed uitzien, het zit ‘m juist in de details en dus onderdelen van de nieuwbouwwoning.

Laat onderdelen als binnendeuren, kozijnen, radiatoren en trappen ook direct onder handen nemen voor ultiem woongenot na oplevering. Onze professionals regelen het voor je!

Wat is lak spuiten?

Lak spuiten is een techniek en geldt als alternatief voor het schilderen met roller en kwast. Met een spuitmachine worden onderdelen als trappen, keukenkasten, radiatoren en kozijnen voorzien van een strakke laag lak. Er wordt in twee delen gewerkt: eerst voorzien onze professionals de onderdelen van een primerlaag, daarna werken ze het af met een afwerklaag voor een krasbestendig eindresultaat.

De werkwijze is zo efficiënt dat één laag lak spuiten gelijkstaat aan twee lagen met een roller of kwast. Naast de grotere laagdikte is de lak kras- en slijtvast, sneldrogend en niet vergeldend.

Hoe werkt het lak spuiten?

Voor onze professionals met de spuitmachine aan de slag gaan, moeten de onderdelen voorbehandeld worden. Gaatjes dichten, de onderdelen schuren en kieren kitten. Is dit alles geregeld? Dan wordt de door jullie gekozen kleur gemengd en met precisie aangebracht. Bij N&W Groep maken we uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit lak, dat resulteert in strak en vooral kras- en slijtvast onderdeel in huis dat bijdraagt aan de sfeer.

Woongenot zit ‘m in de details. De zwarte trap, de plinten die perfect afgewerkt zijn of de radiatoren waar zelfs aan is gedacht. Laat ons je helpen en geniet van iedere dag in huis na oplevering van je nieuwbouwwoning.

Er ontstaat een egale structuur die vele malen strakker is dan het traditionele sauswerk met rollers. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze professionals je voorzien van vakkundig advies. Zij weten welke kleuren goed zullen staan, geven advies en denken met je mee. We voorzien in complete oplossingen.

Voordelen van lak spuiten

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Boonstoppel
Sigma
NH Hotels
Graco

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.