info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Schilderwerk voor een ongekend strak huis?

Dat wil je! Vraag direct een offerte aan via het onderstaande knop. Op naar heerlijk wonen!

  1. Home
  2.  » SCHILDERWERKEN

Strak schilderwerk waardoor jij kunt genieten!

Je woning opknappen doe je door deze te voorzien van een lik verf. Wanneer de muren, plafonds en wanden geschilderd zijn, herken je je eigen woning niet meer terug. Ideaal wanneer je net verhuisd bent of je het gewoon tijd vindt voor wat nieuws. 

Laat het schilderen aan professionals over om maximaal te kunnen genieten van het eindresultaat. N&W Groep levert ongekend strak schilderwerk op, beschikbaar in vrijwel iedere kleur.

Voordelen traditioneel schilderwerk

✔︎ In iedere woning of ieder pand mogelijk
✔︎ Ongekend strak eindresultaat
✔︎ Precisie
✔︎ De woning wordt eindelijk weer ‘strak’
✔︎ In iedere denkbare kleur mogelijk

Traditioneel schilderwerk

Vertel, wat betekent dat?

Waar denken we aan wanneer we aan schilderen denken? Juist, kwasten en verfrollers. Dat is het traditionele schilderen en wordt vandaag de dag nog steeds toegepast. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de schilderwereld waardoor we een ongekend strak eindresultaat kunnen garanderen. We verzorgen het schilderwerk van A tot Z. Van het adviesgesprek tot oplevering, je hoeft zelf nergens rekening mee te houden.

Bij N&W Groep maken we gebruik van kwaliteitsproducten. Zowel onze gereedschappen als de verf die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Alles om jou te verbluffen met het eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Hoelang zijn jullie bezig met de schilderwerkzaamheden?

Dat is op voorhand niet te zeggen. Hoe groter het aantal vierkante meters, hoe langer onze professionals bezig zullen zijn. Na het aanvragen van een offerte zullen we een schatting maken en deze terugkoppelen. 

Wat is traditioneel schilderwerk?

Met traditioneel schilderwerk bedoelen we het schilderen met verfrollers en kwasten.

Hoe wordt de woning opgeleverd?

Nadat onze professionals klaar zijn met de schilderwerkzaamheden wordt alles gecontroleerd. Oneffenheden verhelpen we direct. 

Na deze controle wordt er gekit en wordt de woning opgeleverd. De wanden, plafonds en muren zijn voorzien van de gewenste kleur(en). Jullie kunnen eindelijk gaan genieten!

Hoe zit het met de droogtijd?

De exacte droogtijd is op voorhand niet te geven. Die verschilt namelijk per soort verf. Na het afronden van de werkzaamheden zullen onze professionals je daarover informeren. 

Je woning laten schilderen?

Advies op maat

Het kiezen van de juiste kleuren en soort verf kan lastig zijn. Zeker wanneer je niet bekend bent in onze wereld. Dat begrijpen we bij N&W Groep maar al te goed. Om die reden plannen we altijd adviesgesprekken in voor we aan de slag gaan. We bespreken jullie wensen, de mogelijkheden en geven advies.

Na het afronden van dat gesprek is het duidelijk hoe de planning eruit komt te zien en hebben jullie meer duidelijkheid. Wist je dat we schrobvaste verf aan kunnen brengen op kwetsbare plekken zoals de achterwand in de keuken? Ook daar vertellen we je meer over!

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN

OVER SCHILDERWERK

01 BUITENSHUIS SCHILDERWERK

Het gevoel dat jij krijgt van je huis kan worden verbeterd met andere kleuren. Wellicht wil je van wit- of crèmekleurige kozijnen overstappen naar antraciet? Of juist andersom? Wat de wens ook is, wij zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Onder het buitenshuis schilderwerk valt het schilderen van het huis an sich, kozijnen, dakgoten, dakkapellen en ander houtwerk. Wij brengen een duurzame verflaag aan welke jarenlang goed blijft zitten. Ons vakbekwaam personeel werkt met de beste verf, zodat jij kan genieten van een geweldig eindresultaat.

02 COMMERCIEEL SCHILDERWERK

Naast particulieren verzorgen we ook het schilderwerk voor commerciële instanties. Vaak wordt er samengewerkt met bouwbedrijven en aannemers, bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten. Naast deze groep profiteren ook hotels, vereniging van eigenaren en scholen van de specialisatie van onze schilders. Voor de zakelijke markt hebben wij om die reden een speciaal en uitgebreid dienstenpakket. Meer informatie? Neem daarvoor contact met ons op.

03 BINNENSHUIS SCHILDERWERK

Nadat het stucwerk is opgeleverd en droog is, kan er worden overgegaan naar de volgende stap: het schilderen van de muren en plafonds. Waar het stucwerk al een completer gevoel gaf, wordt het eindresultaat van je verbouwing of nieuwbouw écht zichtbaar wanneer onze schilders het werk af hebben. Een professional inhuren zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt en dat je zeker weet dat alles goed zit. Geen oneffenheden in je muren en plafonds, maar een totaalplaatje dat klopt.

[dsm_masonry_gallery gallery_ids=”21526,21529,21534,21532,21533,21536,21535,21537,21528,21519″ columns=”5″ _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/dsm_masonry_gallery]