Vakkundige schilders nodig?

SCHILDERWERKEN

Met de bekende N&W kwaliteitsgarantie

Goed schilderwerk maakt een object af. De eerste blik die iemand werpt op een huis, bedrijfspand of ander gebouw wordt vaak gevormd door onder andere het schilderwerk. Een huis kan met een andere kleur een totaal ander gevoel overbrengen, daarom zien we de trends in de loop der jaren ook meermaals verschuiven. Voor advies en de uitvoering van het schilderwerk zit je bij de N&W Groep goed. Onze activiteiten binnen het schilderwerk verdelen we onder in drie categorieën: buitenshuis, binnenshuis & commercieel schilderwerk.

SCHILDERWERK

Wij zorgen voor al uw schilderwerk, zowel binnen- als buiten. Zomer of winterschilder.

LATEXSPUITEN

N&W Groep is gespecialiseerd in strakke afwerking van uw wanden en plafonds.

STUCWERK

Traditioneel stucwerk, nieuwbouw stucwerk, dunpleister, spachtelputz of spackspuiten? Wij zijn uw vakbekwame stukadoor.

LAKSPUITEN

Snel, strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig. N&W Groep is gespecialiseerd in het spuiten van uw deuren, kozijnen, trappen en plinten.

OVER SCHILDERWERK

01 BUITENSHUIS SCHILDERWERK

Het gevoel dat jij krijgt van je huis kan worden verbeterd met andere kleuren. Wellicht wil je van wit- of crèmekleurige kozijnen overstappen naar antraciet? Of juist andersom? Wat de wens ook is, wij zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Onder het buitenshuis schilderwerk valt het schilderen van het huis an sich, kozijnen, dakgoten, dakkapellen en ander houtwerk. Wij brengen een duurzame verflaag aan welke jarenlang goed blijft zitten. Ons vakbekwaam personeel werkt met de beste verf, zodat jij kan genieten van een geweldig eindresultaat.

02 COMMERCIEEL SCHILDERWERK

Naast particulieren verzorgen we ook het schilderwerk voor commerciële instanties. Vaak wordt er samengewerkt met bouwbedrijven en aannemers, bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten. Naast deze groep profiteren ook hotels, vereniging van eigenaren en scholen van de specialisatie van onze schilders. Voor de zakelijke markt hebben wij om die reden een speciaal en uitgebreid dienstenpakket. Meer informatie? Neem daarvoor contact met ons op.

03 BINNENSHUIS SCHILDERWERK

Nadat het stucwerk is opgeleverd en droog is, kan er worden overgegaan naar de volgende stap: het schilderen van de muren en plafonds. Waar het stucwerk al een completer gevoel gaf, wordt het eindresultaat van je verbouwing of nieuwbouw écht zichtbaar wanneer onze schilders het werk af hebben. Een professional inhuren zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt en dat je zeker weet dat alles goed zit. Geen oneffenheden in je muren en plafonds, maar een totaalplaatje dat klopt.

Chat openen