info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

  1. Home
  2.  » OVER ONS

N&W GROEP

Bent je opzoek naar een bedrijf waar je de gehele afwerking kan onderbrengen? N&W ontzorgt op het gebied van latexspuiten, schilder-, stukadoors- en afwerkings projecten.

Schilderwerk (o.a. lakwerkzaamheden, glaszetten, behangen)

Stucwerk

Latex spuiten

Lak spuiten

Spack spuiten.

NIEUWBOUW

LATEXSPUITEN

SCHILDERWERK

STUCWERK

LAKSPUITEN

OVER ONS

N&W Groep uit Oirschot waar kwaliteit en service gegarandeerd worden. De perfecte eindafwerking van uw project is bij ons erg belangrijk en daarom staat bij ons één ding centraal bij ieder project: De tevreden klant!

Door dit ten alle tijden voorop te stellen samen met onze gedrevenheid en ondernemerschap. Zijn wij in de tussentijd als bedrijf doorontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf is de bouwsector met als specialiteit de eindafwerking van uw project.
Mede door onze veelzijdigheid kunnen wij altijd alles aan passen aan uw wensen en planning. Kwaliteit staat voorop en daarom garanderen wij vakkundig personeel wat in het bezit is van de nodige diploma’s en vaktechnische kennis. Dat wil zeggen dat u ten alle tijden om advies kunt vragen.

Voor al uw binnen- en buitenwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Groot of klein, particulier of bedrijf, spoed of langere termijn. Alle voorkomende werkzaamheden aan hout, staal, beton of kunststof zijn voor ons geen probleem. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Wij bespreken samen met u, uw wensen, de gewenste planning, de opleveringsdatum en uiteraard de prijs. Wij kunnen U adviseren bij kleur en materiaal gebruik en natuurlijk werken wij alleen met hoogwaardige verf en kwaliteitsproducten.