Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Over ons

Het woord ‘groep’ in onze naam is tweeledig: we zijn een groep specialisten die een groep specialisaties als de beste uitvoert. We gaan op verschillende vlakken voor het best mogelijke resultaat: kwalitatief, qua tijd en op het gebied van communicatie.

Onze teamleden zijn opgeleid, werken met de beste materialen en houden zich aan onze voorschriften. Alles met maar één doel: jouw wensen in vervulling laten gaan. Ervoor zorgen dat jij straks blij bent dat je thuis bent omdat alles er zo goed uitziet, dat drijft ons iedere dag weer.

Waarom N&W Groep?

Wij richten ons op:

Topkwaliteit

Of het nu om muren, plafonds, dakplaten of de achterwand van de keuken gaat, onze specialisten leveren topkwaliteit. Ieder met zijn eigen specialisme.

De perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Door geen gebruik te maken van externen werken we efficiënter en voor een eerlijke prijs. Een betere prijs-kwaliteitverhouding kom je in ons vakgebied niet tegen.

Duidelijkheid

Zowel voor als tijdens onze samenwerking geniet jij van uitstekende communicatie. In het voortraject beantwoorden onze adviseurs al je vragen, tijdens onze werkzaamheden stellen we je op de hoogte van vorderingen. Zo hoort werken in de bouw volgens ons te zijn.

Geen kopzorgen, wel resultaat

Een nieuwbouwwoning laten afwerken of een bestaande woning laten renoveren, het is allemaal spannend. Wat als er iets onverhoopt misgaat? En hoe zit het met de opleverdatum? We begrijpen die onzekerheid bij N&W Groep maar al te goed. Daarom werken we net wat anders. We houden je op de hoogte van vorderingen en weten de tijdsduur van onze werkzaamheden perfect in te schatten zodat de oplevering geen vertraging oploopt.

Ga voor een partij die topkwaliteit levert en daarbij duidelijk communiceert.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

NH Hotels
Boonstoppel
Graco
Sigma