Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Bestaande bouw

Specialisten voor verbouwingen en renovaties

Een woning nieuw leven inblazen. Dat is wat we bij N&W Groep doen met bestaande woningen. Van complete renovaties waar alleen de muren overeind blijven staan tot subtiele verbouwingen, onze specialisten voorzien projecten van een finishing touch. 

Met specialismen als schilderwerk, traditioneel stucwerk en lakspuiten geven we niet alleen muren en plafonds een nieuwe kleur, maar ook trappen, radiatoren en kozijnen. We kijken met je mee, geven desgewenst advies en laten je woning (weer) tot leven komen. 

Bekijk onze specialismen hieronder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Latex spuiten

Breng nieuw leven in je bestaande woning met onze latex spuitdiensten, een efficiënte en betaalbare manier om je muren en plafonds een frisse look te geven.

Traditioneel stucwerk

Herstel het karakter en de charme van je woning met ons hoogwaardige traditionele stucwerk, perfect voor het herstellen van oude muren en plafonds.

Lakspuiten

Geef je deuren, kasten, radiatoren en andere onderdelen in huis een nieuwe look door middel van lakspuiten. Een techniek die zorgt voor een snelle, efficiënte en vlekkeloze afwerking.

Schilderwerken

Houd je woning er jaar na jaar prachtig uitzien met onze professionele schilderdiensten; wij bieden oplossingen op maat om elke ruimte te transformeren.

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Je woning vakkundig af laten werken?

Vivamus venenatis ex eu risus tristique, vitae elementum diam congue. Fusce et orci ac quam posuere posuere at in massa. Fusce suscipit lorem vehicula sapien feugiat, facilisis eleifend justo pretium.