Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Dunpleister (nieuwbouw stucwerk)

Wat is dunpleister?

Dunpleister is een egalisatiepleister op basis van kunsthars. Het is dé manier om behangklare wanden af te werken en zorgt voor een strak eindresultaat. Door het machinaal aanbrengen van de hars werken we sneller en wordt er een dunnere laag van 2 á 3 mm aangebracht. Bijkomend voordeel: je muren zijn sneller klaar om afgewerkt te worden.

Enkel de beste materialen voor jouw nieuwbouwwoning

Wij geloven in de kracht van vakmanschap in combinatie met kwalitatieve producten. Dat is de sleutel tot succes. Bij N&W Groep kun je ervan uitgaan dat we jouw nieuwbouwwoning met de allerbeste hars prepareren voor afwerking. Dit resulteert in een oplossing die tientallen jaren meegaat.

Ondanks dat we met premium hars werken, ligt de prijs voor het aanbrengen van dunpleister 40% tot 50% lager dan bij traditioneel stucwerk. En een strak eindresultaat en minder kwijt zijn, win-win!

Combinatiepakket latex spuiten en dunpleister

Met alleen dunpleister zijn we er helaas niet, het is de basis voor een strak eindresultaat. De laag dunpleister wordt na het drogen opgeschuurd en vervolgens afgewerkt met latex. We spuiten de muren strak en streeploos af in de door jullie gewenste kleur. Iedere kleurcombinatie is mogelijk, je hebt zelf de regie in handen.

Bij nieuwbouwwoningen is het gebruikelijk om voor ons combinatiepakket te gaan. Beide oplossingen worden machinaal aangebracht en je woning is binnen enkele dagen klaar voor de vloerenlegger.

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Het verschil tussen dunpleister en traditioneel stucwerk

Voor welke afwerking je ook kiest: onze professionals zorgen voor een strakke nieuwbouwwoning. Het verschil tussen dunpleister en traditioneel stucwerk zit met name in de snelheid. Dunpleister wordt machinaal aangebracht en de laag is dunner, waardoor deze sneller droogt.

De oplevering loopt geen vertraging op en wij zijn minder lang bezig in de woning, binnen enkele dagen rijden we de spuitmachines naar binnen om de muren en plafonds te voorzien van de door jou gewenste kleur.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

NH Hotels
Sigma
Boonstoppel
Graco

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.