Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Nieuwbouw schilderwerken

De afwerking maakt een nieuwbouwwoning ‘eigen’, zorgt voor een gevoel van thuis en maakt wonen fijner. Onze schilders stappen na het werk van onze stukadoors je nieuwbouwwoning binnen, gaan vakkundig aan de slag en zorgen ervoor dat jij je vanaf moment één thuis voelt. Onze schilderwerken maken het verschil.

Nieuwbouwwoning schilderen en afwerken

Een nieuwbouwwoning voelt voor ons als een wit canvas. Nadat de behangklare muren voorzien zijn van een dunne laag dunpleister is het aan onze schilders om er iets moois van te maken. Een nieuwbouwwoning tot leven laten komen, zo noemen we het wel eens. Als onze schilders klaar zijn met hun werkzaamheden zie je jezelf er al wonen.

Dat begint met de muren en plafonds, maar eindigt met de eventuele afwerking van kozijnen, (binnen)deuren, trappen en dakplaten op zolder. We bieden een complete oplossing waardoor in gesprek gaan met anderen niet meer nodig is, ook voor de vloer hebben we samenwerkingen met de beste vloerenleggers uit de regio.

Het voordeel: snellere doorloop en geen vertraging. Jullie nemen je intrek op de datum die gepland stond in een woning die perfect is afgewerkt.

Kleuradvies op maat

Zoals gezegd is een nieuwbouwwoning als een leeg canvas. Bij bestaande woningen is het makkelijker om in te zien welke kleuren wel en niet mooi staan. Je weet alles van de lichtinval en hebt je meubels in de kamers zien staan. Dat maakt de kleurkeuze bij een nieuwbouwwoning lastiger. Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor.

Onze klanten krijgen, wanneer daar behoefte aan is, kleuradvies op maat. Onze adviseurs helpen tientallen klanten op jaarbasis en weten waar ze op moeten letten. Ons advies is niet bindend, jullie maken de uiteindelijke keuze.

Voordelen van latex spuiten

Altijd een strak eindresultaat

Bij het schilderen van nieuwbouwwoningen geven wij garantie op een streeploos en strak eindresultaat. De woning afwerken zoals onze schilders dat doen, is voor particulieren zelf onmogelijk. Zelf aan de haal gaan met een roller en kwast is altijd mogelijk, maar wie slim is en voor ultiem woongenot gaat, laat dit door de expert uitvoeren.

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Latex spuiten als alternatief

Grote kans dat jij bekend bent met het sauzen van muren en plafonds, iedereen heeft ooit wel eens met een verfroller de vakman of -vrouw uitgehangen. Tegenwoordig wordt er bij nieuwbouwwoningen echter steeds vaker voor latex spuitwerk gekozen. Een voordeliger alternatief, even strak eindresultaat. Latex spuiten is alleen mogelijk bij nieuwbouwwoningen omdat de ruimte volledig leeg moet zijn.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Graco
Sigma
NH Hotels
Boonstoppel

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.