Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Egaal stucwerk voor je woning

Ultiem woongenot met superstrakke muren, wanden en plafonds, daar zorgen onze stukadoors voor. Met traditioneel stucwerk nemen we onderdelen in huis onder handen en zorgen we voor een strak eindresultaat. Stucwerk laat je niet voor niets uitvoeren door professionals.

Onze professionals zijn bekwaam, werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat jullie intrek geen vertraging oploopt.

Hierom laat jij je woning (opnieuw) stuken!

Een aanpassing in de indeling, bijvoorbeeld het verwijderen van een muur vanwege een leefkeuken, vraagt om herstelwerkzaamheden. Maar ook muren die decennia geleden voor het laatst gestuct zijn, kunnen soms een opfrisbeurt gebruiken. Klanten laten bestaande woningen opnieuw stuken vanwege het superstrakke eindresultaat. De woning voelt na onze werkzaamheden van binnen aan als een nieuwbouwwoning. En dat blijft zo.

Voor het plafond werken we, vanwege het spack pleisterwerk, met andere materialen. Onze professionals zorgen ervoor dat alles er na oplevering geweldig bij staat en dat het bij elkaar past.

Garantie op glad stucwerk

Bij bestaande woningen hebben we gelukkig geen last van ‘werkend beton’ zoals bij nieuwbouwwoningen. Wel kan het onverhoopt voorkomen dat er problemen ontstaan na het afronden van onze werkzaamheden. Onze professionals blijven altijd bereikbaar voor klanten en komen, wanneer dit nodig is, herstelwerkzaamheden uitvoeren. Geen zorgen, het komt nauwelijks voor. Maar dan weet je in ieder geval dat we voor je klaar staan.

Strakke afwerking in combinatie met schilderwerkzaamheden

N&W Groep biedt klanten een totaaloplossing. Zo kun je ervoor kiezen de woning alleen te laten stuken. Onze professionals leveren muren, plafonds en wanden altijd egaal wit op.

Wens je een andere kleur? Dan bieden we verschillende combinatiepakketten aan. Na het stuken worden de muren, wanden en plafonds opgeschuurd waarna we ze machinaal of met de traditionele rollers voorzien van een nieuwe kleur.

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Graco
Boonstoppel
NH Hotels
Sigma

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.