Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte

Strakke muren en plafonds in je nieuwbouwwoning met latex

Jarenlang was urenlang aan de slag gaan met de verfroller the way to go. Tot nu. Door het latex spuiten wordt de laag latex perfect egaal verdeeld op muren, wanden en plafonds. Een strak eindresultaat waardoor jij binnenkort kunt doen waar je goed in bent: je nieuwe woning inrichten en genieten!

Enkel de beste materialen voor jouw nieuwbouwwoning

Bij N&W Groep is het latex spuiten gepromoveerd tot een van onze meest populaire specialisaties in de nieuwbouw. Door te werken met de beste apparatuur en latex werken we jaarlijks tientallen nieuwbouwwoningen strak af.

De muren, wanden en plafonds worden standaard afgewerkt met schrob-en dekkingsklasse 1 latex waardoor ‘leven’ gewoon mogelijk wordt. De hond die net heeft gezwommen en tegen de muur gaat zitten, kinderen die knoeien, noem het en het is te verhelpen met een natte doek.

Waarom latex spuiten in een nieuwbouwwoning?

De belangrijkste reden waarom er tegenwoordig voor latex spuitwerk wordt gekozen in de nieuwbouw is de efficiëntie en de garantie op kwaliteit. Vroeger was je afhankelijk van de vaardigheden van een schilder, tegenwoordig van de machines waarmee de schilder werkt. Bij N&W Groep maken we gebruik van de beste machinerie waardoor we snel en vooral goed werk leveren. Door de tijdsbesparing wordt het latex spuiten prijstechnisch interessant.

Voordelen van latex spuiten

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Onze standaard latex is schrobvaste verf. Tegen een meerprijs kunnen wij ook afwasbare latex aanbrengen.

Dit is afhankelijk van de ondergrond. Als u dunpleisterwerk of traditioneel stucwerk door ons heeft laten aanbrengen, dan krijgt u korting op het latexspuiten. U krijgt dan een totaalprijs voor een scherpe prijs.

Latex spuiten is machinaal aanbrengen van verf op uw wanden en plafonds. Nieuw stucwerk wordt eerst geschuurd, daarna wordt de eerste laag aangebracht. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de inwendige hoeken worden gekit. Wanneer het stucwerk in de juiste staat is wordt de tweede en laatste laag aangebracht. De latex wordt aangebracht met een airless spuitmachine, waardoor dit een stuk sneller gaat dan traditioneel rollen van latex. Ook geeft latex spuiten een strakker resultaat. In alle gewenste kleuren kunnen wij latexspuiten.

Helaas kunnen wij grove ondergronden, zoals spachtelputz of Granol niet latex spuiten. Met een gladde ondergrond kunnen wij de juiste kwaliteit garanderen.

Zeker, de wanden zijn al eens geschilderd en daarom krijgt u ze vaak met één laag weer als nieuw.

De vierkante meters en kleur spelen hier een rol. Ons streven is om binnen 2 à 3 werkmomenten uw woning compleet latex te spuiten.

Jazeker, ook wanneer u net een nieuwe woning hebt gekocht, of wanneer de wanden en/of plafonds van uw huidige woning een opfrisbeurt nodig hebben, kunnen wij dit voor u doen door middel van latex spuiten. Zo heeft uw woning in een korte tijd een hele nieuwe uitstraling!

Profiteer nu van onze groepskorting (burenkorting)

Samen met de nieuwe buren of gehele buurt profiteren van korting, dat doet de onderlinge band en portemonnee goed. Bij N&W Groep werken we het liefste aan grotere projecten. Omdat dit voor ons rendabeler is, maken we het voor jullie ook rendabeler. We presenteren onze groepskorting:

Besluiten meerdere huiseigenaren N&W Groep in te schakelen voor het stuc- en schilderwerk? Dan wordt het totaal aantal vierkante meters berekend. Bij een totaalafname van 1000 m² of meer bieden wij een korting aan van € 1,- per vierkante meter. Dit hoeven geen aansluitende woningen te zijn, jullie dienen wél in dezelfde wijk te wonen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

NH Hotels
Sigma
Boonstoppel
Graco

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.