Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English
Specialist in nieuwbouw
Scheurgarantie
Standaard 5 jaar garantie
Binnen 24 uur offerte
English

Strakke muren en plafonds in je nieuwbouwwoning met latex

Jarenlang was urenlang aan de slag gaan met de verfroller the way to go. Tot nu. Door het latex spuiten wordt de laag latex perfect egaal verdeeld op muren, wanden en plafonds. Een strak eindresultaat waardoor jij binnenkort kunt doen waar je goed in bent: je nieuwe woning inrichten en genieten!

Enkel de beste materialen voor jouw nieuwbouwwoning

Bij N&W Groep is het latex spuiten gepromoveerd tot een van onze meest populaire specialisaties in de nieuwbouw. Door te werken met de beste apparatuur en latex werken we jaarlijks tientallen nieuwbouwwoningen strak af.

De muren, wanden en plafonds worden standaard afgewerkt met schrob-en dekkingsklasse 1 latex waardoor ‘leven’ gewoon mogelijk wordt. De hond die net heeft gezwommen en tegen de muur gaat zitten, kinderen die knoeien, noem het en het is te verhelpen met een natte doek.

Waarom latex spuiten in een nieuwbouwwoning?

De belangrijkste reden waarom er tegenwoordig voor latex spuitwerk wordt gekozen in de nieuwbouw is de efficiëntie en de garantie op kwaliteit. Vroeger was je afhankelijk van de vaardigheden van een schilder, tegenwoordig van de machines waarmee de schilder werkt. Bij N&W Groep maken we gebruik van de beste machinerie waardoor we snel en vooral goed werk leveren. Door de tijdsbesparing wordt het latex spuiten prijstechnisch interessant.

Voordelen van latex spuiten

Veelgestelde vragen over latex spuiten

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

 

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.
Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.
Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Profiteer nu van onze groepskorting (burenkorting)

Samen met de nieuwe buren of gehele buurt profiteren van korting, dat doet de onderlinge band en portemonnee goed. Bij N&W Groep werken we het liefste aan grotere projecten. Omdat dit voor ons rendabeler is, maken we het voor jullie ook rendabeler. We presenteren onze groepskorting:

Besluiten meerdere huiseigenaren N&W Groep in te schakelen voor het stuc- en schilderwerk? Dan wordt het totaal aantal vierkante meters berekend. Bij een totaalafname van 1000 m² of meer bieden wij een korting aan van € 1,- per vierkante meter. Dit hoeven geen aansluitende woningen te zijn, jullie dienen wél in dezelfde wijk te wonen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Ivo en Dewi JanssenIvo en Dewi Janssen
08:45 09 Feb 23
Bram en zijn mannen hebben eind 2022 onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister, latexspuiten en trapafwerking. De woning is hiermee in een mum van tijd dan ook enorm opgeknapt!Communicatie verliep vlot en informeel; afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat van de werkzaamheden mag er zeker zijn!
Remy GijzelRemy Gijzel
10:35 02 Jan 23
N&W heeft de binnenzijde van onze woning professioneel gestuct en voorzien van een laag latex. Het werk is keurig netjes en naar tevredenheid opgeleverd!
Kiem HiepKiem Hiep
18:31 01 Nov 22
Het hele huis door N&W groep laten dunpleisteren en latexen. Super strak en professioneel opgeleverd. De plafonds zijn mee gespoten als extra service. Goed werk afgeleverd mannen.
diannndiannn
11:57 15 Oct 22
Zeer snel en vakkundig volledige nieuwbouw woning alle muren laten afwerken en in kleur gespoten. Ook hand stuc werk op koof laten doen. Totaal afwerking in letterlijke zin! Fijn in de communicatie, kortom: aanrader!
Rose-Marie KoxRose-Marie Kox
18:39 14 Sep 22
Een fijn bedrijf met super vriendelijke medewerkers en een supermooi resultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Voor een volgende keer zou ik zonder twijfel voor hun kiezen. Binnen korte tijd een afspraak kunnen plannen zodat we snel konden genieten van het resultaat. Heel blij mee.
js_loader

Keurmerk Afbouw Garant

Een ruimte die wij afwerken, hoort een prettige leefomgeving te zijn. Jij moet daarin kunnen wonen of werken. Daarom hebben we ons keurmerk ‘Afbouw Garant’ in het leven geroepen. Een keurmerk waarmee we aantonen dat een ruimte voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionals werken volgens checklisten om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. En zo werken we over het gehele proces; met zekerheid.

Afbouw Garant

Een greep uit onze projecten

Onze klanten

Sigma
Boonstoppel
Graco
NH Hotels

Maak er binnen 1 minuut werk van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Selecteer na het klikken op de knop een van onze afwerkingsmogelijkheden, vul het aantal vierkante meters en je gegevens in en wij voorzien je van een op maat gemaakte offerte. Dit kost je 1 minuut, is volledig gratis en levert zekerheid op.