info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Weer genieten van je woning? Kies voor traditioneel stucwerk!

Met traditioneel stucwerk maken we van iedere woning een paleis! Vraag direct een offerte aan via het onderstaande knop.

  1. Home
  2.  » Stucwerk

Traditioneel stucwerk voor strakke wanden en plafonds!

Strakke wanden, muren en plafonds maken je woning écht af. Zoals echte professionals betaamt zorgen we voor kwalitatief traditioneel stucwerk. Of je nu midden in een verbouwing of renovatie zit, of je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, wij helpen je verder.

Voordelen traditioneel stucwerk

✔︎ In iedere woning of ieder pand mogelijk
✔︎ Ongekend strak eindresultaat
✔︎ Draagmuren blijven stevigheid behouden
✔︎ De woning wordt eindelijk weer ‘strak’
✔︎ Oneffenheden worden vakkundig weggewerkt

Traditioneel stucwerk

Vertel me meer!?

Iedereen is wel bekend met stucwerk. We brengen op professionele wijze een gipslaag aan op wanden, muren en plafonds. Hierdoor maken we korte metten met oneffenheden en ongelijkheden. Na het afronden van traditioneel stucwerk is de woning ongekend strak en klaar om geverfd te worden.

Voor het stukadoren van je woning maken we gebruik van kwaliteitsproducten en vakkundig personeel. Echte professionals die je woning binnen enkele werkbezoeken omtoveren tot een paleis. Genieten van je woning wordt weer mogelijk.

We kunnen eveneens voorzien in de afwerking.

Veelgestelde vragen

Wat is traditioneel stucwerk?

Traditioneel stucwerk is het aanbrengen van een gipslaag over bestaande wanden, muren en plafonds. Na afronding van de werkzaamheden is de woning strak en klaar om geverfd te worden.

Is traditioneel stucwerk in mijn woning mogelijk?

Goed nieuws: traditioneel stucwerk kan in iedere woning aangebracht worden. Bij nieuwbouwwoningen kiezen we vanwege de ondergrond vaak voor dunpleister, maar bij bestaande woningen biedt traditioneel stucwerk uitkomst. 

Hoelang neemt het drogen in beslag?

Na het afronden van de werkzaamheden moet het traditionele stucwerk drogen. Na oplevering zullen ons specialisten je informeren over de beoogde droogtijd. Je kunt uitgaan van 1 millimeter per dag.

Binnen welke termijn kan mijn woning gestuct worden?

Dat is op voorhand lastig te zeggen. Bij het aanvragen van een offerte kunnen we je meer informatie geven over mogelijke data. Geen zorgen, vaak kunnen we binnen enkele weken al aan de slag!

Je woning laten stucen?

De juiste materialen

Vakmensen zijn nergens zonder hun gereedschap. Voor goed traditioneel stucwerk moet je kunnen vertrouwen op de juiste producten. Bij N&W Groep gaan we voor het beste van het beste, dat betekent werken met hoogwaardig materiaal. De saus, spatels, lampen, alles wordt voor iedere klus gecontroleerd om problemen tijdens werkzaamheden te voorkomen. Dat is bouwen met zekerheid. 

Wist je dat N&W Groep 1.000+ projecten succesvol af heeft gerond? We leveren al jaren hoogwaardig traditioneel stucwerk.

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN