LATEX SPUITEN

LATEX SPUITEN

Spuitwerk wordt steeds populairder in Nederland, vaak tot kritiek van traditionele schilders en vaklieden. Bij de N&W Groep kan je naast stuc- en schilderwerk ook terecht voor spuitwerk. Het voordeel van latex spuitwerk is dat er geen banen te zien zijn die bij het schilderen vanzelfsprekend wel worden gemaakt. Een spuitmachine kan een veel groter oppervlak bespuiten dan een schilder kan bereiken met een roller. Met spuitwerk ben jij ervan verzekerd dat je muur of plafond egaal is. Daarnaast is er met latex spuitwerk geen aanzet te zien, wat voor sommigen een groot voordeel is.

ALLROUND NW KLUS

Renovatie, Schilderwerk, Spuitwerk, Stucwerk

TOTAAL AFWERKING

Renovatie, Schilderwerk

 

TRAP RENOVATIE ZWART

Renovatie, Schilderwerk

 

BIJZONDER LAKWERK

Spuitwerk

 

OVER ONS

VOORDELIG TARIEF

Bij ons betaal je voor spuitwerk slechts € 6,- per m2 en daarmee is spuitwerk in de meeste gevallen erg voordelig vergeleken met traditionele manieren van sauzen. Spuitwerk is daarnaast vele malen sneller aangebracht dan traditioneel schilderwerk, waardoor het veel wordt ingezet bij spoedklussen. Heb jij een muur of plafond dat erg snel moet worden behandeld? Dan kan spuitwerk dé uitkomst zijn.

KLEUREN SPUITWERK

Latex is er in werkelijk iedere kleur te vinden, maar naast kleuren kan er ook worden gekozen voor een bepaalde glans. Iets wat met schilderwerk wat lastiger is. Door de vele mogelijkheden kan jij de ruimte helemaal naar wens maken.

KWALITEIT

Bij N&W Groep werken we enkel met de beste apparatuur. Het maakt ons werk aangenamer, en het zorgt voor een perfecte afwerking waar jij jaren van kan genieten. De producten die wij gebruiken, denk aan de latex, zijn allen milieuvriendelijk. Zo wordt er op een verantwoorde manier gewerkt aan de afwerking van huizen en bedrijfspanden.

GARANTIE

Onze spuiters zijn vakbekwaam en leveren dag-in-dag-uit topkwaliteit. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, laat dit dan direct weten. Onze spuiters maken een afspraak om te inspecteren en bij te werken indien dit noodzakelijk is.

Ben jij er ook van overtuigd dat spuitwerk jouw woning of bedrijfspand op zal knappen? Vraag dan direct een offerte aan, wij maken het voor je in orde.

Chat openen