info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Binnen twee werkbezoeken je wanden glad!

Dat wil je! Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop. Tijd voor gladde wanden.

Wanden en plafonds af laten werken door professionals van nieuwbouw schilder Eindhoven!

Met de bekende N&W kwaliteitsgarantie

Goed schilderwerk maakt een object af. De eerste blik die iemand werpt op een huis, bedrijfspand of ander gebouw wordt vaak gevormd door onder andere het schilderwerk. Een huis kan met een andere kleur een totaal ander gevoel overbrengen, daarom zien we de trends in de loop der jaren ook meermaals verschuiven. Voor advies en de uitvoering van het schilderwerk zit je bij de N&W Groep goed. Onze activiteiten binnen het schilderwerk verdelen we onder in drie categorieën: buitenshuis, binnenshuis & commercieel schilderwerk.

Voordelen nieuwbouw Schilderwerk Eindhoven

✔︎ Een strakker eindresultaat
✔︎ Voordeliger
✔︎ Direct mogelijk na dunpleisterwerk
✔︎ Mogelijk in iedere denkbare kleur

Jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten

Waarom kiezen voor nieuwbouw schilder Eindhoven?

De tijd dat schilders uren bezig waren met het verven van wanden en plafonds is wel voorbij. Door de ontwikkelingen binnen onze markt kunnen we een strakker eindresultaat opleveren in minder tijd. Daarnaast worden wanden en plafonds voorzien van een dikkere laag verf. Meer verf, hogere kwaliteit en dat alles in minder tijd. Daarom kies je voor latex spuiten en N&W Groep.

Er ontstaat een egale structuur die vele malen strakker is dan het traditionele sauswerk met rollers. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze professionals je voorzien van vakkundig advies. Zij weten welke kleuren goed zullen staan, geven advies en denken met je mee. We voorzien in complete oplossingen.

Je wanden en plafonds voorzien van een nieuwe kleur?

Traditioneel schilderwerk

Bij nieuwbouwwoningen worden wanden vaak behangklaar opgeleverd door de aannemer. Helaas zijn deze wanden niet strak genoeg afgewerkt om direct te kunnen spuiten of te behangen. Om die reden kiezen veel eigenaren van nieuwbouwwoningen voor dunpleister stucwerk voor strakke, gladde wanden en plafonds.

Het mooie aan latex spuitwerk is dat dit direct na het afronden van de dunpleisterwerkzaamheden afgerond kan worden. N&W Groep kan in beide voorzien. Een complete oplossing voor het aanpassen van bestaande en nieuwbouwwoningen.

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN

OVER SCHILDERWERK

01 BUITENSHUIS SCHILDERWERK

Het gevoel dat jij krijgt van je huis kan worden verbeterd met andere kleuren. Wellicht wil je van wit- of crèmekleurige kozijnen overstappen naar antraciet? Of juist andersom? Wat de wens ook is, wij zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Onder het buitenshuis schilderwerk valt het schilderen van het huis an sich, kozijnen, dakgoten, dakkapellen en ander houtwerk. Wij brengen een duurzame verflaag aan welke jarenlang goed blijft zitten. Ons vakbekwaam personeel werkt met de beste verf, zodat jij kan genieten van een geweldig eindresultaat.

02 COMMERCIEEL SCHILDERWERK

Naast particulieren verzorgen we ook het schilderwerk voor commerciële instanties. Vaak wordt er samengewerkt met bouwbedrijven en aannemers, bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten. Naast deze groep profiteren ook hotels, vereniging van eigenaren en scholen van de specialisatie van onze schilders. Voor de zakelijke markt hebben wij om die reden een speciaal en uitgebreid dienstenpakket. Meer informatie? Neem daarvoor contact met ons op.

03 BINNENSHUIS SCHILDERWERK

Nadat het stucwerk is opgeleverd en droog is, kan er worden overgegaan naar de volgende stap: het schilderen van de muren en plafonds. Waar het stucwerk al een completer gevoel gaf, wordt het eindresultaat van je verbouwing of nieuwbouw écht zichtbaar wanneer onze schilders het werk af hebben. Een professional inhuren zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt en dat je zeker weet dat alles goed zit. Geen oneffenheden in je muren en plafonds, maar een totaalplaatje dat klopt.