info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Binnen enkele werkbezoeken genieten van een strakke woning!

Dat wil je! Vraag direct een offerte aan via het onderstaande knop.

Tijd om te genieten!

  1. Home
  2.  » LATEX SPUITEN

Wanden en plafonds af laten werken door professionals!

Met latex spuiten worden wanden en plafonds voorzien van een goede laag verf, welke beter hecht dan wanneer er wordt gerold. Jouw wanden en plafonds worden voorzien van een goede laag verf, onze vakmensen zijn minder tijd kwijt en het eindresultaat is hartstikke strak.

Voordelen latex spuiten

✔︎ Minder tijd kwijt dan het traditionele sausen
✔︎ Een strakker eindresultaat
✔︎ Voordeliger
✔︎ Direct mogelijk na dunpleisterwerk
✔︎ Mogelijk in iedere denkbare kleur

Jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten

Waarom kiezen voor latex spuiten als schilderwerk?

De tijd dat schilders uren bezig waren met het verven van wanden en plafonds is wel voorbij. Door de ontwikkelingen binnen onze markt kunnen we een strakker eindresultaat opleveren in minder tijd. Daarnaast worden wanden en plafonds voorzien van een dikkere laag verf. Meer verf, hogere kwaliteit en dat alles in minder tijd. Daarom kies je voor latex spuiten en N&W Groep.

Er ontstaat een egale structuur die vele malen strakker is dan het traditionele sauswerk met rollers. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze professionals je voorzien van vakkundig advies. Zij weten welke kleuren goed zullen staan, geven advies en denken met je mee. We voorzien in complete oplossingen.

Veelgestelde vragen

Wat is latex spuiten?

Latex spuiten is het machinaal aanbrengen van verf op wanden en plafonds. In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk zijn we sneller klaar en kunnen we een strak eindresultaat hoe dan ook garanderen.

De latex wordt aangebracht met spuitmachines en is in alle kleuren beschikbaar. Na het spuitwerk kitten we de hoeken en is de woning klaar voor gebruik.

Waarom latex spuiten?

Latex is sneller aan te brengen, geeft een strakker eindresultaat en is in vrijwel iedere kleur beschikbaar.

Hoelang neemt het spuiten in beslag?

Hoelang we bezig zijn met het afwerken van je wanden en plafonds hangt van de oppervlakte af. Vraag een offerte aan, dan vermelden we direct de geplande duur.

Is latex spuiten mogelijk op iedere ondergrond?

Nee, helaas niet. We hebben een strakke ondergrond nodig om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Zijn de wanden en plafonds op dit moment niet glad? Dan hebben we daar oplossingen voor. Die bespreken we graag met je na het aanvragen van een offerte.

Je wanden en plafonds voorzien van een nieuwe kleur?

Latex spuiten in combinatie met dunpleister

Bij nieuwbouwwoningen worden wanden vaak behangklaar opgeleverd door de aannemer. Helaas zijn deze wanden niet strak genoeg afgewerkt om direct te kunnen spuiten of te behangen. Om die reden kiezen veel eigenaren van nieuwbouwwoningen voor dunpleister stucwerk voor strakke, gladde wanden en plafonds.

Het mooie aan latex spuitwerk is dat dit direct na het afronden van de dunpleisterwerkzaamheden afgerond kan worden. N&W Groep kan in beide voorzien. Een complete oplossing voor het aanpassen van bestaande en nieuwbouwwoningen.

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN