info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Kwalitatieve afwerking van belangrijke onderdelen

Creëer een huiselijke sfeer met strak afgewerkte ramen, deuren, kozijnen en houtwerk.

  1. Home
  2.  » LAKSPUITEN

Een heerlijke sfeer in huis waardoor jij je goed voelt!

Ben je wel eens bij iemand binnengekomen waar alles klopte? De zwarte kozijnen die mooi waren gelakt, de stijlen van de trap die er goed uitzagen. Overal was aandacht aan gespendeerd. Het moet een genot zijn om in zo’n piekfijn afgewerkt huis te mogen leven.

Jij kunt dat zelf eenvoudig voor elkaar krijgen. Onze schilders halen dat gevoel voor jou in huis door maatwerk te leveren. We lakken belangrijke onderdelen vakkundig in de door jou gewenste kleur, zodat er een warme sfeer wordt gecreëerd. Thuiskomen na een dag hard werken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Voordelen lak spuiten

✔︎ Minder tijd kwijt dan het traditionele sausen
✔︎ Een strakker eindresultaat
✔︎ Voordeliger
✔︎ Direct mogelijk na dunpleisterwerk
✔︎ Mogelijk in iedere denkbare kleur

Jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten

Waarom kiezen voor lak spuiten als schilderwerk?

Het afwerken van (kleine) onderdelen in huis is precisiewerk. Je wilt kunnen genieten van die zwarte trap en kozijnen, ook na vijf jaar. De tijd dat schilders met hun kwast en rollers aan de gang gingen, is voorbij. Tegenwoordig maken we gebruik van machines waardoor we preciezer kunnen werken. N&W Groep beschikt over geavanceerde apparatuur.  

Je woning vakkundig af laten werken?

Eindelijk kunnen genieten van je woning

Kleine aanpassingen kunnen voor een groot verschil zorgen. Wanneer je ramen, kozijnen en deuren geverfd zijn, wordt de toon in de woning gezet. Je huis is eindelijk af. Het zal niet alleen anderen opvallen, zelf word je er ook vrolijk van. Ieder moment van de dag kunnen genieten je eigen woning. Dat is wat je wil.

Door techniek te combineren met vakkennis zorgen we voor een verbluffend resultaat. Jij beslist over de kleuren, wij adviseren.

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

ALLROUND NW KLUS

Renovatie, Schilderwerk, Spuitwerk, Stucwerk

TOTAAL AFWERKING

Renovatie, Schilderwerk

 

TRAP RENOVATIE ZWART

Renovatie, Schilderwerk

 

BIJZONDER LAKWERK

Spuitwerk

 

OVER LAK SPUITEN

VOORDELIG TARIEF

Bij ons betaal je voor spuitwerk slechts € 6,- per m2 en daarmee is spuitwerk in de meeste gevallen erg voordelig vergeleken met traditionele manieren van sauzen. Spuitwerk is daarnaast vele malen sneller aangebracht dan traditioneel schilderwerk, waardoor het veel wordt ingezet bij spoedklussen. Heb jij een muur of plafond dat erg snel moet worden behandeld? Dan kan spuitwerk dé uitkomst zijn.

KLEUREN SPUITWERK

Lak is er in werkelijk iedere kleur te vinden, maar naast kleuren kan er ook worden gekozen voor een bepaalde glans. Iets wat met schilderwerk wat lastiger is. Door de vele mogelijkheden kan jij de ruimte helemaal naar wens maken.

KWALITEIT

Bij N&W Groep werken we enkel met de beste apparatuur. Het maakt ons werk aangenamer, en het zorgt voor een perfecte afwerking waar jij jaren van kan genieten. De producten die wij gebruiken, denk aan lak, zijn allen milieuvriendelijk. Zo wordt er op een verantwoorde manier gewerkt aan de afwerking van huizen en bedrijfspanden.

GARANTIE

Onze spuiters zijn vakbekwaam en leveren dag-in-dag-uit topkwaliteit. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, laat dit dan direct weten. Onze spuiters maken een afspraak om te inspecteren en bij te werken indien dit noodzakelijk is.

Ben jij er ook van overtuigd dat spuitwerk jouw woning of bedrijfspand op zal knappen? Vraag dan direct een offerte aan, wij maken het voor je in orde.