info@nwgroep.nl

+31(0) 40 303 9138

N

Specialist in nieuwbouw

N

Scheurgarantie

N

Standaard 5 jaar garantie

N

Binnen 24 uur een offerte

Binnen twee werkbezoeken je wanden glad!

Dat wil je! Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop. Tijd voor gladde wanden.

Binnen twee werkbezoeken je wanden glad!

De wanden van je nieuwbouwwoning zijn door het werk van onze professionals binnen twee werkbezoeken al glad. Met speciale apparatuur, knowhow en gedrevenheid zijn alle wanden van je nieuwbouwwoning in een mum van tijd behangklaar.

Voordelen dunpleister-stukadoor nieuwbouw Eindhoven

✔︎ Voordelig ten opzichte van traditioneel stucwerk
✔︎ Sneller verwerkbaar (binnen twee werkbezoeken!)
✔︎ Zeer korte droogtijd, dat betekent sneller behangen of verven
✔︎ Plaatsing van aluminium stucprofielen op hoeken is niet nodig

Wat is dunpleister stukadoor nieuwbouw Eindhoven?

Want ja, waarom zou je kiezen voor dunpleister?

Wanneer je intrekt in je droomwoning, wil je natuurlijk direct aan de slag kunnen. Je laat je wanden behangen of verven en kunt gaan genieten. Voordat we kunnen behangen of schilderen, zullen de wanden glad moeten zijn. Daar is dunpleister voor in het leven geroepen. Het is een van de nieuwste technieken voor glad stucwerk.

Er wordt machinaal een dunne pleisterlaag aangebracht. Vervolgens worden de wanden geëgaliseerd en geschuurd. Wanneer de controleronde is afgerond, kun je naar de woonwinkel haasten voor behang.

Dunpleister aan laten brengen?

Nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoningen worden in de meeste gevallen ‘behangklaar’ opgeleverd. Dat zijn gladde wanden, maar niet glad genoeg voor mooi schilderwerk. Om écht te kunnen genieten van je nieuwe woning is het aan te raden dunpleister aan te laten brengen. Dit maakt de wanden niet alleen glad, het stelt je ook in de mogelijkheid je woning te personaliseren.

Dunpleister is voordelig en sneller aan te brengen dan traditioneel stucwerk. Om die reden zijn we vaak binnen twee werkbezoeken al klaar. Scheelt weer tijd, ideaal!

Wat anderen vinden

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

Client Since 1995

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

Client Since 1995

Top kwaliteit geleverd, wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team denkt erg goed mee, waardoor ons huis prachtig is geworden.

Client Since 1995

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. Alles is strak gespoten, zowel de deuren, kozijnen en alle wanden en plafonds. Verschillende kleuren was ook geen probleem want op alle fronten word meegedacht. Ook als het gaat om de kosten zijn deze mannen te vertrouwen en denken ze mee. Deze samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

Client Since 1995

Gewerkt voor toonaangevende organisaties

Binnen 24 uur reactie

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN