STUCWERK

STUCWERK

Toe aan onderhoud van muren of plafonds? Aan de basis ligt het stucwerk. En die basis is heel belangrijk. Daarom zijn we naast traditioneel schilderwerk, ook gespecialiseerd in het stucen van muren of plafonds. Dit vakmanschap combineren we met uitzonderlijke service, uitgebreide garanties en transparante communicatie.

ALLROUND NW KLUS

Renovatie, Schilderwerk, Spuitwerk, Stucwerk

TOTAAL AFWERKING

Renovatie, Schilderwerk

 

TRAP RENOVATIE ZWART

Renovatie, Schilderwerk

 

BIJZONDER LAKWERK

Spuitwerk

 

OVER ONS

SPECIALISTISCH STUCWERK

Aan een mooi afgewerkt huis hoort alles te kloppen. En dat alles, dat begint met goed stucwerk. Wanneer het stucwerk van goede kwaliteit is, wordt er een basis gelegd waar verder op kan worden gebouwd. Bij de N&W groep zijn wij naast schilderwerk ook gespecialiseerd in stucwerk. Mooie plafonds en muren vormen een belangrijk element in het gevoel dat jij en anderen krijgen van een bepaalde ruimte in je huis of kantoorpand. Wij combineren echt vakmanschap met duidelijke communicatie waardoor jij weet waar je aan toe bent.

SPECIALISTEN

Een echte specialist weet wat er van hem wordt verwacht en hoe er goed werk moet worden geleverd. Dagelijks maken wij met ons stucwerk een mooi begin aan iets nieuws. Jij hebt ervoor gekozen om te verbouwen, nadat wij klaar zijn met stucen krijg jij een veel beter beeld van wat het eindresultaat zal worden. Een stap dichter bij het eindresultaat.

Ons stucwerk is uiterst precies en iedere centimeter is egaal. Het stucwerk zelf wordt vanzelfsprekend onzichtbaar door goed schilderwerk, het echte vakwerk blijf je er echter altijd in terugzien. Zoals we al eerder zeiden: een mooie (bedrijfs)ruimte begint met strakke muren en plafonds.

Naast strakke egale plafonds en muren kan je bij ons ook terecht met speciale wensen. De hoeken in je plafond op een andere manier afwerken? Regelen we voor je. Ben jij de eigenaar van een wat ouder huis met een plafond dat ornamenten bevat? Logisch dat je dit wilt behouden, het maakt het huis af. Ook voor dit soort klussen kan je bij ons terecht, wij herstellen jouw ornamenten in ere.

GARANTIE

Wij zijn overtuigd van ons eigen kunnen. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn met het geleverde stucwerk, valt dit in de meeste gevallen gewoon onder garantie. We komen langs, beoordelen en restaureren. Zo kan jij ervan uitgaan dat je bij de N&W Groep goed zit voor de afwerking van jouw (nieuwe) huis of bedrijfspand!

Jouw muren en plafonds ook laten voorzien van goed stucwerk? Vraag hier je offerte aan!

Chat openen